Leiligheter i Sagrada Familia

#OnlyBeFrom i mer enn 20.000 destinasjoner

7

Leiligheter i Sagrada Familia

sortér etter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Avstand til sentrum
Størrelse
Soverom

Ting å se og gjøre

Punkter av interesse  

Fira de Barcelona 20 Leiligheter
Palau Sant Jordi 18 Leiligheter
Las Ramblas 11 Leiligheter
Camp Nou 10 Leiligheter
Casa Batlló 9 Leiligheter
Platja del Bogatell 8 Leiligheter
Plaza Real 4 Leiligheter
Parque Güell 2 Leiligheter
La Boqueria 1 Leilighet
Puerto Olímpico 1 Leilighet

Siste kommentarer

Vår leiligheter i Sagrada Familia, Barcelona, Spania få en evaluering av 3.9 om 5 basert på37 muligheter. Reserver din leilighet fra US$58/ natt.

Leiligheter i nærheten av Sagrada Familia: turistovernatting

Basilikaen Sagrada Familia i Barcelona er den katalanske arkitekten Antoni Gaudis mesterverk, og Barcelonas urbane varemerke. Byggingen av denne bygningen, som oser av symbolisme, begynte i 1882 når grunnsteinen ble lagt ned på eiendommen som dekker 12800 kvadratmeter. Eiendommen grenser opp til gatene Marina, Provenca, Sardenya og Mallorca. Et år seinere tok den katalanske arkitekten Antonio Gaudi over prosjektet. Så snart krypten var ferdig og arbeidet med apsis påbegynt, utviklet Gaudi et forslag til en enorm neo-gotisk konstruksjon som skulle ha fire skip, tre innganger og atten tårn. Han gjorde dette til sitt mesterverk, som ville bli berømt, og bli studert og beundret på universiteter med arkitektoniske studier over hele verden.

Gaudi hadde en utrolig sans for form og volum. Han var en forkjemper for modernismen, og han skapte sin egen stil ved å kombinere neo-gotisk stil med mønstre og former fra østen, inspirert av hans observasjoner av naturen. Alt arbeidet hans er påvirket av observasjoner av naturlige former, i tillegg til religion. Hans første arbeid av betydning var Casa Vincens.

I 1915, etterfulgt av en rekke tragedier og økonomiske problemer, fant Gaudi tilflukt i arbeidet sitt, og han viet seg fullstendig til mesterverket sitt til et punkt der han bodde på kontoret omgitt av tegninger og modeller av det som skulle bli Sagrada Familia. I 1925 ferdigstilte han det første tårnet. Året etter døde han tragisk i et sammenstøt med en trikk.

Sagrada Familia var så viktig for Gaudi at han etterlot detaljerte modeller av hvert av skipene i tilfelle han skulle dø. Basilikaens 18 tårn er delt inn i følgende grupper: 12 tårn som representerer apostlene og 4 som representerer evangelistene. De to siste representerer Jesus og Jomfru Maria. Glassmaleriene som gir naturlig lys inn i bygget er også viktige detaljer.

Ettersom modellene til bygningen ble alvorlig skadet under borgerkrigen, tok det mer enn ett århundre å bygge Sagrada Familia slik den ser ut i dag. Det er lagt ned stor innsats for å rekonstruere designet, men de komplekse formene i de bibelske scenene laget av Gaudi gjør dette vanskelig. Det var planer om å utvikle et dataprogram som skulle lage en projeksjon av kirkesøylene, men dette er fremdeles ikke utført. Det er beregnet at Sagrada Familia vil bli ferdigstilt i 2026.

Ferieutleie leiligheter i nærheten av Sagrada Familia

Overnatting i nærheten av Sagrada Familia

Området hvor du finner den majestetiske basilikaen Sagrada Familia ligger langt unna bysentrumets støy og larm. Her er det boligstrøk, lokale aktiviteter og dagliglivet som roterer rundt markedet, kafeene og de besøkende som kommer hit fra hele verden. Området har nesten en familieorientert atmosfære, og det er stor variasjon av overnattingsmuligheter tilgjengelig her. De strekker seg fra dyre hoteller som ligger rett ved siden av basilikaen, til velplasserte små hoteller med fasiliteter av varierende kvalitet.

Hvis du ønsker stil, klasse og gode priser, er det beste valget å leie en leilighet. Du kan finne leiligheter med veldig god lokalisasjon, som er romslige, har godt med lys, er velutstyrte og flott innredet. De har wi-fi, er lett tilgjengelige – og best av alt, er at du får ha komplett frihet med ditt eget lille krypinn. Dersom det eneste du trenger å bekymre deg for er å ha et sted å sove og ta en dusj, er hybler og B&B det rette overnattingsvalget for deg. Ta en kikk, og du vil finne vakre, velutstyrte hybler med wi-fi som ligger nærme alt av kommunikasjonsmidler. For yngre personer med et lavere budsjett finnes det vandrerhjem med fornuftige priser, det er også internat og gjestehus i nærheten. Som du ser er det et stort og variert utvalg tilgjengelig. Se igjennom katalogen vår over leiligheter i nærheten av Sagrada Familia, og lei den som passer deg best, slik at du får mest mulig ut av tiden din i Barcelona.

Steder å besøke i nærheten av Sagrada Familia

I tillegg til alt som er nevnt ovenfor vil du også kunne finne fantastiske restauranter, barer og kafeer i området. Leilighetene våre ligger i nærheten av Sagrada Familia, de er veldig populære og bookes lang tid i forveien. Så ikke tenk så alt for mye på saken, ellers vil noen andre leie den leiligheten du har lyst på.

Hvordan komme seg til Sagrada Familia

Barcelonas hovedflyplass El Prat ligger 15 kilometer unna sentrum. Du kan ta buss nr. 46 til Plaza España, der kan du fortsette med taxi eller ta metro (linje 1) til stasjonen Universitat. Der kan du bytte til linje 2 og gå av på stasjonen Sagrada Familia. Om du ønsker en enklere reise, kan du også ta en taxi fra flyplassterminalen.

Abboner på våre tilbud. Kun innen
Ting å se og gjøre